God PR skaber en masse opmærksomhed uden at koste en formue!

Det er ingen kunst at købe en busreklame – kunsten er at få en historie ud i medierne og på Facebook, som hele bussen gider læse.

PRESSEOMTALE handler kort fortalt om at finde den gode historie i sig selv eller sit produkt og servere historien for de rigtige medier – på det rigtige tidspunkt.

Det kan jeg som journalist og PR-rådgiver hjælpe dig med.

  • Hvad er din historie? Få hjælp til at indkredse, hvordan du sælger historien om dig selv og din forretning til medierne.
  • Pressestrategi: Hvilke medier skal du gå til, hvornår og hvordan?
  • Udformning/tilretning/udsendelse af pressemeddelelser, nyhedsbreve, notestof mm.
  • Kontakt til medierne/udvalgte journalister

STARTTILBUD  – kom i gang  NU!

PR-rådgivning til dig, der vil spare annoncekroner 

To timers rådgivning PLUS en pressemeddelelse/mindre historie til din lokalavis eller hjemmeside

Pris: 5.000 kr.

Eller

To timers PR-rådgivning: Sammen finder vi din gode historie – og mulighederne for omtale.

Pris: 1.500 kr.

Den indledende snak er gratis – og foregår over telefonen, hvor jeg sporer mig ind på din forretning og dine behov, så jeg kan vurdere, om der er basis for en PR-konsultation.

Sådan foregår PR-rådgivning: 

Når vi mødes, fortæller du om din forretning/dit produkt og dine ønsker mht. PR: drømmer du om en historie i lokalavisen eller har du brug for stof til din egen hjemmeside. Bagefter stiller jeg en række afklarende spørgsmål og vurderer på den baggrund, hvilke PR-tiltag, der giver mest mening i dit tilfælde og kommer med udkast til, hvornår og hvordan, vi bedst skaber opmærksomhed omkring dit produkt.

PR-rådgiver og journalist Mette Bennike har over 20 års erfaring som skribent for blade som ALT for damerne, ELLE, RUM, Søndag, Billed-Bladet, Fit Living og Berlingske Tidende og laver PR for bl.a. forretningsdrivende, foreninger og turistorganisationer.

KONTAKT MIG, hvis du vil høre nærmere.

Eksempler på PR

Ud i det blå

Lad kroppen tale

prtiltag