Bred erfaring fra mediebranchen

mette-bennike

Jeg er uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, har en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og har over 25 års bred erfaring fra mediebranchen, fra Ritzaus Bureau til ALT for damerne. Jeg har skrevet, og skriver stadig, for en lang række magasiner og aviser – bl.a. Berlingske, ELLE og ALT for damerne – og derudover har jeg som forlagsredaktør på Gads Forlag udviklet og redigeret bøger.

Som tidligere magasin- og nyhedsjournalist kender jeg arbejdsgangen på redaktionerne og ved, hvad der skal til for at få spalteplads – i alt mellem ugeblade og landsdækkende aviser. Det er ikke mindst den erfaring, jeg bruger, når jeg som PR-konsulent og tekstforfatter finder den historie og de ord, der kan sende mennesker, produkter og budskaber ud over rampen.

Som tekstforfatter, bl.a. hos lingerifirmaet CHANGE, har jeg arbejdet med nyhedsbreve, Facebook-annoncer, kundebreve og kataloger for bl.a. lingeri og turistdestinationer, mens jeg som PR-konsulent har skabt opmærksomhed omkring alt imellem chokolade, bridge, kropsbehandling og turistattraktioner.

Jeg kender forretningsgangen og spillereglerne hele vejen rundt om bordet, og det er på den baggrund, jeg kan hjælpe dig/jer med at finde den helt rigtige vinkel på jeres/din historie/budskab – og formulere og servere budskabet, så det kommer ud og rammer målgruppen.