Bred erfaring fra mediebranchen

mette-bennike

Livsstil, sundhed og psykologi har altid været omdrejningspunktet i mit arbejde som journalist og PR-rådgiver. Som magasinjournalist gennem mange år har jeg skrevet – og skriver stadig – for en lang række magasiner og aviser, bl.a. Berlingske, Hendes Verden, ELLE og ALT for damerne – og derudover har jeg som forlagsredaktør på Gads Forlag udviklet og redigeret bøger inden for livsstilsområdet.

Som tekstforfatter har jeg arbejdet med nyhedsbreve, Facebook-annoncer, kundebreve og kataloger for bl.a. lingeri og turistdestinationer, mens jeg som PR-konsulent har skabt opmærksomhed omkring alt imellem psykologer, chokolade, bridge og kropsbehandlinger.

Jeg er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, har en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og  over 25 års bred erfaring fra mediebranchen: Jeg har lavet nyheder (Ritzaus Bureau), været tv-vært (Kanal 2), rejsejournalist og har skrevet alt imellem kendisinterviews og klummer i mine ti år som journalist på ALT for damerne.

Jeg kender arbejdsgangen på redaktionerne og ved, hvad der skal til for at få spalteplads – i alt mellem ugeblade og landsdækkende aviser, lige som jeg kender virkemidlerne på de sociale medier. Det er på den baggrund, jeg kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige vinkel på din historie – og formulere og servere budskabet, så det kommer ud og rammer målgruppen.